Підтягуюча маска DAESES

£35.00

Підтягуюча маска для обличчя на основі ДМАЕ (діметіламіноетанола) у вільному і ліпосомірованій формі, натуральних поживних речовин з морепродуктів, екстрактів ромашки і горечанки надає миттєве ліфтингову дію, стимулюючи синтез колагену і еластину, омолоджує, зволожує і заспокоює шкіру.

Володіє антисептичними і бактерицидними властивостями, освітлює пігментні плями і вирівнює тон шкіри. Засіб розроблений з використанням технології NANOTECH ™. Її унікальність полягає в використанні активних інгредієнтів, поміщених в ліпосоми нанорозміру, - маленькі ліпідні контейнери, що дозволяють компонентам в найкоротші терміни проникати в глибокі шари шкіри і тим самим підвищувати ефективність засобу.

Склад

ДМАЕ (діметіламіноетанол) в ліпосомірованной формі - це поживна речовина натурального походження, отримане з морепродуктів. Надає миттєве лифтинговое дію, розгладжує шкіру, підвищує її еластичність, стимулює синтез колагену, розгладжує зморшки.

Пальмітоіл - олигопептид, який стимулює шкіру на вироблення власного еластину замість зруйнованого, тим самим провокуючи оновлення шкіри і борючись з її старінням.

Молочна кислота сприяє м'якої ексфоліації, що призводить до більш ефективного оновлення клітин шкіри, вирівнює її поверхню, надає омолоджуючу і підтягує, сприяє глибокому зволоженню. Має бактерицидні та протизапальні властивості, є антиоксидантом.

Екстракт ромашки має протизапальні властивості, відбілює і бореться з пігментацією, заспокоює шкіру.

Екстракт тирличу має антисептичну і протизапальну дію, освітлює пігментні плями, вирівнює тон шкіри, охолоджує і тонізує, знижує активність сальних залоз.

Спосіб застосування

Нанести маску на чисту шкіру обличчя, залишити на 10-15 хвилин. Змити холодною водою. Можна використовувати вранці і/або ввечері.

Додаткова інформація

Об `єм:

75 мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Підтягуюча маска DAESES”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *